Vanaf 1 februari gelden er nieuwe maatregelen binnen de jeugdwerking. Dit wil zeggen dat de + 12-jarige vanaf dan terug mogen deelnemen aan buitenschoolse activiteiten. Ook zijn er aanpassingen gedaan bij de – 12-jarige. Deze aanpassingen gaan wij al toepassen vanaf zondag 31 januari. Dit wil zeggen dat de leden van de bijtjes, spoken en moorwroeters zich moeten inschrijven voor de vergadering van zondag 31 januari. Hieronder vind je de verdere uitleg over de nieuwe maatregelen voor de komende weken.

Vanuit de overheid wordt aangeraden om slechts één hobby te kiezen per week. Daarnaast zijn de bubbels ook maximum met 10 personen zonder de leiding. Daarom zullen we werken met een inschrijvingssysteem. Dit vindt u helemaal onderaan.

Elke zaterdag om 10u zal het mogelijk zijn om je kind in te schrijven. Er zijn dus maximaal 10 plaatsen per groep. Gelieve enkel in te schrijven wanneer je zeker bent dat je kind/eren zal/zullen komen naar de vergadering op zondag. Als alle plaatsen volzet zijn zal je je kind dus niet meer kunnen inschrijven voor de komende zondag.

Ook zal elke groep een verschillend start- en eind uur hebben. Dit om bubbel vermenging te voorkomen. De verdeling is als volgt:

GroepUur
Bijtjes13u – 16u
Spoken13u10 – 16u10
Moorwroeters13u20 – 16u20
Machonijnen13u30 – 16u30
Knoeper13u40 – 16u40

Afspraak is nog steeds aan de lokalen. We vragen ook pas om te komen op het aangegeven uur per groep. Gelieve als ouder zoveel mogelijk in de auto te blijven zitten op de parking en niet samen blijven hangen aan de lokalen met de andere ouders. Het dragen van een mondmasker als ouder bij het brengen en ophalen aan de lokalen is nog steeds verplicht.

– 12 jarige // Bijtjes, Spoken en Moorwroeters

  • Activiteiten zoveel mogelijk buiten
  • Aangepaste warme kledij

+12 jarige // Machonijnen en Knoepers // PAS VANAF ZONDAG 7 FEBRUARI

  • Activiteiten enkel buiten
  • Binnen kan er enkel naar toilet gegaan worden
  • Mondmaskers altijd verplicht aan te houden tijdens vergadering!
  • Zonder mondmasker kan er niet deelgenomen geworden aan de vergadering

Inschrijvingslinken zijn te vinden op deze pagina: http://jeugdkringhuldenberg.be/inschrijvingslinken/

–> Deze pagina wordt gepost op zaterdag 20 februari om 10u.