Na maandenlang in volle spanning te hebben gewacht zetten we eindelijk onze eerste stappen richting het kamp. Dit jaar gaan we 10 dagen naar Muno een deelgemeente van Florenville met als thema: Oost west, planeet Aarde best. Alle leden zullen tijdens het kamp in 3 groepen of vendels worden onderverdeeld. Elke dag zal er aan de hand van verscheidene spelletjes gestreden worden voor de eindtrofee.
De kinderen worden tijdens dit verhaal in de watten gelegd door onze ervaren leidingsploeg en door ons culinair kookteam: Anette, Wendy, Hilde & Luc.
Vergeet ook zeker geen verkleedkleren te maken voor de laatste avond want dan zal er een groot feest zijn waarbij vele prijzen worden uitgereikt. 

 


Inschrijving

Inschrijven kan makkelijk door naar deze link te gaan en je gegevens in te vullen.

De leiding organiseert een infosessie op 1 juli om 19u in de lokalen voor wie graag wat meer informatie wilt over het kamp. Indien u niet aanwezig kan zijn en toch graag informatie wilt dan kan u ons contacteren via mail of via de nummers van de leiding.

Het kampgeld bedraagt 180,00 euro per lid. De betaling gebeurt via overschrijving.

IBAN: BE75 7340 2466 1651
BIC: KREDBEBB
VZW Jeugdkring Huldenberg


Extra informatie

Je kan alle informatie over het thema van het kamp, dagindeling, wist-je-datjes, …. in ons kampbinnenpretje 2022 terug vinden.

Wij vragen ook om alle kleren van uw kind te inventariseren.

Voor de achterblijvers

Het is altijd fijn om een briefje te krijgen. Dit kan naar volgend adres.

Naam Kind
Kamp Jeugdkring Huldenberg

Rue du Fond Jamais 269

6820 Muno

Er is ook een noodnummer dat ten alle tijde beschikbaar zal zijn: 

 Isabeau Ballieux: 0493 19 65 99