Na maandenlang in volle spanning te hebben gewacht zetten we eindelijk onze eerste stappen richting het kamp. Dit jaar gaan we 10 dagen naar Pelt met als thema: Bezinning in Pelt . Alle leden zullen tijdens het kamp in 3 groepen of vendels worden onderverdeeld. Elke dag zal er aan de hand van verscheidene spelletjes gestreden worden voor de eindtrofee.
De kinderen worden tijdens dit verhaal in de watten gelegd door onze ervaren leidingsploeg en door ons culinair kookteam: Josephine, Wendy, Hilde & Luc.
Vergeet ook zeker geen verkleedkleren te maken voor de laatste avond want dan zal er een groot feest zijn waarbij vele prijzen worden uitgereikt. 


Inschrijving

Inschrijven kan makkelijk door naar deze link te gaan en je gegevens in te vullen.

Het kampgeld bedraagt 180,00 euro per lid. De betaling gebeurt het best via overschrijving . De leiding zal indien nodig langskomen ,rekening houdend met de maatregelen (Mondmasker + in de buitenlucht met afstand), om extra uitleg te verschaffen over het kamp. Deze momenten zullen plaats vinden in de week voor het kamp. De leiding neemt hiervoor nog contact met jullie op. 

IBAN: BE75 7340 2466 1651
BIC: KREDBEBB
VZW Jeugdkring Huldenberg


Extra informatie

Je kan alle informatie over het thema van het kamp, dagindeling, wist-je-datjes, …. in ons kampbinnenpretje 2021. 
Wij vragen ook om alle kleren van uw kind te inventariseren.

Voor de achterblijvers

Het is altijd fijn om een briefje te krijgen. Dit kan naar volgend adres.

Naam Kind
Kamp Jeugdkring Huldenberg

Chiro Clara & Sooj

Heikapper 23a, 3900 Pelt

Er is ook een noodnummer dat ten alle tijde beschikbaar zal zijn: 

 Isabeau Ballieux: 0493 19 65 99