Na maandenlang in volle spanning te hebben gewacht zetten we eindelijk onze eerste stappen richting het kamp. Dit jaar gaan we 10 dagen naar Lierneux met als thema:  Jeugdkring History. Alle leden zullen tijdens het kamp in 3 groepen of vendels worden onderverdeeld. Elke dag zal er aan de hand van verscheidene spelletjes gestreden worden voor de eindtrofee.
De kinderen worden tijdens dit verhaal in de watten gelegd door onze ervaren leidingsploeg en door ons culinair kookteam: Josephine, Huguette, Hilde & Luc.
Vergeet ook zeker geen verkleedkleren te maken voor de laatste avond want dan zal er een groot feest zijn waarbij vele prijzen worden uitgereikt. Je kan vele ideeën op halen door een kijkje te nemen in onze foto’s doorheen de vele Jeugdkring jaren.  

 

 


Inschrijving

Inschrijven kan makkelijk door naar deze link te gaan en je gegevens in te vullen.

Het kampgeld bedraagt 160,00 euro per lid. De leiding zal bij elk lid persoonlijk langskomen om extra uitleg te verschaffen over het kamp. Deze contactmomenten zullen plaats vinden in de week voor aanvang van het kamp. Het kampgeld kan dan cash betaald worden of kan op elk ogenblik worden overgeschreven naar:

IBAN: BE75 7340 2466 1651
BIC: KREDBEBB
VZW Jeugdkring Huldenberg


Extra informatie

Je kan alle informatie over het thema van het kamp, dagindeling, wist-je-datjes, …. in ons kampbinnenpretje 2018
Wij vragen ook om alle kleren van uw kind te inventariseren. Dat kan makkelijk door deze template in te vullen en in de valies van je kind te steken: wat zit er in mijn valies 2019

woensdag 10 juli tussen 19u en 20u verwachten wij de valiezen aan de lokalen.
donderdag 11 juli om 13.30u vertrekken we op kamp. Uniform dragen is verplicht.
Zaterdag 21 juli om 15u komen we terug aan in Huldenberg.


Voor de achterblijvers

Het is altijd fijn om een briefje te krijgen. Dit kan naar volgend adres.
Naam Kind
Kamp Jeugdkring Huldenberg

Les Marottes 48, 4990 Lierneux

 

Er is ook een noodnummer dat ten alle tijde beschikbaar zal zijn: 0475/77.73.29